Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Liderul PNL Ludovic Orban îi privește ”cu încredere și speranță” pe liberalii sătmăreni
Florin Răchitan  - Duminica, 22 Iulie 2018

Aflat în aceste week-end în județul nostru pentru a participa la Zilele Țășnadului, respectiv Festivalul Medieval de la Ardud, președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, i-a lăudat pe colegii săi de partid sătmăreni în cadrul unei conferințe de presă organizată duminică la Ardud.

El s-a arătat mulțumit de activitatea reprezentanților PNL în administrația publică locală și județeană, declarând că îi privește ”cu încredere și speranța că își vor îmbunătăți scorul electoral și își vor îndeplini obiectivele”.

A dat și un exemplu care i se pare reprezentativ pentru eficiența colaborării liberalilor cu reprezentanții UDMR la conducerea județului, fiind impresionat de calitatea drumului județean dintre Tășnad și Mădăras, pe care l-a comparat cu o autostradă.

De-altfel, parteneriatul cu UDMR a fost nu doar tema principală a conferinței de presă, ci și a discuțiilor pe care le-au avut liberalii adunați la Ardud într-un cadru non-formal. Potrivit declarațiilor președintelui Organizației Județene a PNL, Adrian Albu, deși unii membri au propus ruperea alianței cu UDMR, majoritatea au susținut continuarea acesteia.

Despre o rupere a alianței ar putea fi vorba numai dacă UDMR ar oferi PSD-ului unul sau mai multe posturi de conducere la nivelul Primăriei sau Consiliului Județean Satu Mare, în urma negocierilor care tocmai se desfășoară în culise. ”În acest caz, vom considera că UDMR nu respectă înțelegerea făcută cu noi încă de la începutul actualului mandat, astfel că nici noi nu vom mai fi obligați să respectăm înțelegerea” – a declarat Ludovic Orban.

De asemenea, liderul județean Adrian Albu a ținut să precizeze că atâta vreme cât el va fi președintele PNL Satu Mare, este exclusă orice formă de colaborare între partidul său și PSD la nivelul conducerii municipiului sau județului.

Tags: liberali  ardud  ludovic orban  
1301 vizite
Distribuie pe